Kladdkaka med chokladfrosting

På Kung Markattas hemsida hittade jag ett recept på kladdkaka som passade perfekt igår när jag var sugen på att baka men inte hade såå mycket ingredienser hemma. Bytte dock ut rårörsockret mot en mycket mindre mängd av kokossocker.
 
 
 
 
Kladdkaka med kokosolja och mandelmjöl
 
2 ägg
1/2 dl kokosolja
>1 dl kokossocker
4 msk kakao
2 dl mandelmjöl
2 tsk Vaniljsocker
En nypa havssalt
 

Blanda samman alla torra ingredienser. 
Smält kokosoljan och blanda ihop med äggen.
Rör ner i de torra ingredienserna.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter och bred ut den till ett jämnt lager.
Jag använde mig dock utav två mindre ugnsfasta formar.

Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter på 175 grader.
 
Chokladfrosting
 
1 mogen avokdo
1/2 dl kakao
1 dl vatten
1 msk kokosolja
Dadlar efter smak, D fick bestämma men vid 9 st sa jag stopp!
 
 
Mixa ihop allt till en slät kräm. Täck kladdkakorna med frostingen och in i kylen så länge man orkar vänta! Av detta receptet blir det ett tjockt lager frosting.